Friday, December 28, 2012

ladiesonthestreet: Cartoon...

ladiesonthestreet: Cartoon...: Хеј , еве ја нашата прва комбинација. Ние двете ги сакаме многу ликовите од цртаните филмови.На едната и е омилен лик Џивџи , а на другат...

Cartoon...


Хеј , еве ја нашата прва комбинација. Ние двете ги сакаме многу ликовите од цртаните филмови.На едната и е омилен лик Џивџи , а на другата Мини Маус. А на вас ?

Hey, here is our first combination.We like it the cartoon heroes.Our favorite are Tweety and Minnie Mouse. How about you , who is your favorite cartoon? ^^

We are saying Hello !!

Еве да кажеме здраво ! 
Ние сме две другарки кои сакаат да се дотеруваат и сликаат. Решивме да си ги споиме нашите гардероберите и да создадеме комбинации кои што ќе ги објавуваме и ќе очекуваме критики и пофалби од вас.

Hello bloggers  !! We are two friends who is trying to make some fashion blog.
  We are going to post our combinations and we will waiting your comentars. We hope you will like !!